Workshop ELO

Foto cursuslocatie school Den Bosch

De eerst volgende workshop voor schooljaar 2021-2022 vindt (onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen én voldoende deelnemers) plaats op

een nog onbekende zaterdag in november 2021.

Stedelijk Gymnasium 's-Hertogenbosch

Mercatorplein 2
's-Hertogenbosch
De workshop begint om half 11 en duurt tot 16 uur.

Om de KunstELO te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat u een cursus volgt. U leert omgaan met de inhoud en vooral hoe u uw leerlingen kunt begeleiden. 

De cursus wordt enkele malen per jaar op zaterdag in Utrecht of Den Bosch georganiseerd. De kosten hiervoor bedragen 250 euro (ex BTW). Voor nog eens  250 euro (ex BTW) kunt u met uw leerlingen een heel schooljaar gebruik maken van zes KunstELO's. Als voorwaarde voor het gebruik van de KunstELO geldt dat u de cursus gevolgd dient te hebben!

U kunt zich voor de training aanmelden via dit formulier. Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier lezen.

Voor 250 euro (ex 9% BTW) koopt u een licentie voor één schooljaar en kunt u met uw leerlingen (maximaal 30) een heel schooljaar gebruik maken van de KunstELO *  Een abonnement voor uw school kunt u  via dit formulier aanvragen.** Indien u meer dan 30 leerlingen heeft betaalt u voor elke leerling extra 5 euro (ex 9% BTW) per jaar.

De kosten voor de ELO van drama, dans en muziek bedragen 250 euro (ex BTW) en kunt u met uw leerlingen een heel schooljaar gebruik maken van de KunstELO * 

Jaarlijks wordt de inhoud van de KunstELO aangepast aan de eisen van het nieuwe examenprogramma. Na het eerste jaar kunt u een abonnement op de KunstELO nemen. De kosten bedragen 250 euro (ex BTW) per jaar voor maximaal 30 leerlingen. 
Als uw school al een abonnement heeft  kunt u hier een verlenging aanvragen **

Om de Docenten-omgeving beheersbaar te houden geldt het volgende:

Accounts die langer dan 120 dagen niet gebruikt zijn, kunnen verwijderd worden. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

*Als voorwaarde voor het gebruik van de KunstELO geldt dat u de cursus gevolgd dient te hebben!

**Een verlenging van een abonnement is alleen mogelijk voor docenten die eerder bovenstaande training hebben gevolgd. Boven de 30 leerlingen geldt een prijs van 5 euro (ex BTW) per leerling.

Zonder financiële ondersteuning van de gebruikers is er GEEN KunstELO mogelijk!

 
Last modified: Monday, 6 September 2021, 5:03 PM