Welkom op de  KunstELO

DOCENTEN
Om de KunstELO te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat u een cursus volgt. U leert omgaan met de inhoud en vooral hoe u uw leerlingen kunt begeleiden. 

Helaas is de cursus van 13 februari wegens corona afgelast. De eerstvolgende cursus wordt (onder voorbehoud) op een zaterdag in november 2021 in Den Bosch georganiseerd. De kosten voor de cursus bedragen 250 euro (ex 21% BTW). U kunt zich voor deze training aanmelden via dit formulier. Indien u met samen met een collega van dezelfde school de cursus volgt krijgt u 100 euro (ex 21% BTW) korting op het totaalbedrag. Kunt of wilt u niet zo lang wachten dan kunt u samen met u collega's ook onze online cursus volgen. U krijgt dan 30 dagen beschikking over een persoonlijke oefenomgeving, waarin u zich via filmpjes en opdrachten kunt bekwamen in het omgaan met de KunstELO. De cursushandleiding ontvangt u via email. Hiervoor betaalt u slechts 75 euro per persoon inclusief BTW. Via dit formulier kunt u zich opgeven voor de online cursus. De online cursus is ook erg geschikt om uw kennis op te frissen als het al even geleden is dat u de 'face to face' cursus  gevolgd heeft. Leraren in het voortgezet onderwijs krijgen een individueel scholingsbudget van 600 euro om zich te professionaliseren waarvan je zelf mag bepalen waaraan je die besteedt. Dit scholingsbudget wordt door veel leraren vergeten en dat is zonde, want je kunt er gewoon naar vragen bij je schoolleiding.  Volgens het ministerie gebruikt slechts een klein deel van de leraren hun persoonlijk ontwikkelbudget en daardoor blijft er veel geld op de plank liggen! (Bron: tumult.nl)

Voor een licentie voor het gebruik gedurende één schooljaar met uw leerlingen (maximaal 30) betaalt u 250 euro (ex 9% BTW)*. Indien u meer dan 30 leerlingen heeft betaalt u voor elke leerling extra 5 euro (ex 9% BTW) per jaar. Als voorwaarde voor het gebruik van de KunstELO geldt dat u de cursus gevolgd dient te hebben!  Een abonnement voor uw school kunt u  via dit formulier aanvragen.**

Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier lezen.

Jaarlijks wordt de inhoud van de KunstELO aangepast aan de eisen van het nieuwe examenprogramma. Na het eerste jaar kunt u uw abonnement op de KunstELO verlengen. De kosten bedragen 250 euro (ex 9% BTW) per jaar voor maximaal 30 leerlingen.  Boven de 30 leerlingen geldt een prijs van 5 euro (ex 9% BTW) per leerling.
Als uw school al een abonnement heeft  kunt u hier een verlenging aanvragen **

Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u het contactformulier invullen.
*Om de Docenten-omgeving beheersbaar te houden geldt het volgende:

Accounts die langer dan 120 dagen niet gebruikt zijn, kunnen verwijderd worden. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

**Een (verlenging van een) abonnement is alleen mogelijk voor docenten die eerder de training hebben gevolgd of zich opgegeven hebben voor de eerstkomende training of de online training.
Met vriendelijke groet,
Fred Capel
Digischool
Dr.H.T.s'Jacoblaan 57
3571BL Utrecht
The Netherlands

Site-mededelingen

(Er zijn nog geen discussies in dit forum)

Cursuscategorieën